Photoshoot Konvo Yang Ohhhhhsemmmm !

November 06, 2015


Assalamualaikum..
Salam Sejahtera..

Hai! Hai! Selamat Pagi! Beginilah rutin harian aku semenjak jadi seorang penganggur. Dok jadi bibik, dok buat benda yang tak sempat nak buat masa kesibukan yang sebelum ni dan dok mengadap blog for every session pagi, petang dan malam. Kerana itulah aku kini seorang blogger full time. Hahaha. Kalau tak sunyi sepi je la blog ni. tak sempat nak update. Tapi jangan kata aku ni tak mencari kerja. Of Course! la cari kerja. Nak kawen taw. Mak kata nak kawen kena kerja dulu. (berangan nak kawen tapi jodoh tak jumpa lagi)

Oh. Ok. Melalut sampai ke kawen pulak. Maaf Maaf Maaf. Back to the basic. Seperti yang kita tahu sekarang ni adalah musim konvokesyen baik dari IPTA atau IPTS. Untuk yang ada skip post aku sebelum ni, aku ada la share sikit masa hari konvo aku hari tu. Tapi tak ada la nak share banyak. Sebab tak ada mood lagi nak share gambar2 sekitar konvo aku yang lepas. Ampun... tapi bila mood dah datang memang banyak yang akan aku share nanti. Lagi pun tak sempat nak bergambar2 dengan kawan2.

Jadi untuk tatapan awak2, saya cuma boleh kongsikan sikit photo2 yang agak adventure la yang dibuat oleh para graduan sekitar konvokesyen mereka. Pandai nohh mereka shoot2 yea!
.
.
v

Dan yang ini paling Ohhhhhhsemmm !
Ok. boleh buat untuk master nanti.
In Shaa Allah
(Berangan)


Macam2 style yang ada untuk photoshhoot konvo ni kan? aku punya gambar konvo biasa2 je. skema2 je. Acara wajib gamabr konvo adalah baling mortarboard ! hehehehe
Dua kali dah aku konvo. nak kali ketiga pulak lah! mak kata kalau macam tu masa bila pulak nak kawennya. Aku pun. Krik Krik...

You Might Also Like

2 comments