Jom Order Kuih Raya !

June 21, 2015


Assalamualaikum..
Salam Sejahtera.

You all.. Dekat sini kita nak buat satu pengumuman ni. Yang mana rasa2, tahun ni niat di hati nak main pakat order atau tunjuk kuih raya. Meh la oder dekat kita. Kuih Raya ni homemade daripada Cubbies Bake, Petaling Jaya. Owner dia kawan-kawan kita. So, maknanya kawan-kawan kita la yang buat. Kita tukang makan, tukang komen, tukang buat promosi je. Eheee.. Kalau macam tahun lepas memang ye la kita pun ada tolong sama. Tapi tahun ni kita tak ada kesempatan nak turun padang sekali. Hehehe.

Kawan2, kakak2, abang2, ibu2, bapak2, boleh la cuba dapatkan kuih raya dari air tangan anak2 dara ni. hahaha. Nak bagi dekat insan2 yang tersayang ke, dekat mak metua ke, dekat lecturer ke, dekat encik bos ke, dekat secret admire ke. pun boleh. kot nya untuk wanita yang mana bakal-bakal yang nak ada mak mertua tu, boleh la cuba ambik hati bakal mak mertua sikit dengan order kuih raya dekat Cubbies Bake ni. In Shaa Allah puas hati.

Actually, Cubbies Bake ni dah lama pun operasinya. Cuma buat kecil-kecilan sahaja. Tapi you all jangan risau yea. Sebab Cubbies Bake juga turut mendaftarkan perniagaannya di Suruhanjaya Syarikat Malaysia. Dan, paling teristimewanya. Kuih raya daripada Cubbies Bake ini tidak ada GST. Harga semua bersih. Ok ?! 
Selain daripada tu, Cubbies Bake pun ada buat tempahan untuk doorgift, atau sebagainya.
Nak order atau ada apa2 nak tanya  boleh terus contact (Call, Mesej, Wassap) Zetty - 012 449 5853 dan Atiqah - 017 344 9780 atau dekat saya sendiri. Nadia - 014 - 847 7693 Tarikh last order 2 minggu sebelum raya yea 

You Might Also Like

0 comments