mencari supplier bunga untuk konvokesyen

July 13, 2014


Selamat Berpuasa !

Hai. Hai. Hai. Sekejapnya dah nak masuk pertengahan bulan ramadhan. Moga masih diberi kesempatan lagi untuk kita mencari kemanisan yang ada di dalam bulan ramadhan ini. In Shaa Allah.

Dalam sebuknya orang nak buat persiapan untuk raya, tapi aku masih mencari persiapan untuk hari selain hari raya. Banyak benda yang aku harus selesaikan. Moga baik2 sahaja dan moga juga Allah akan memudahkan urusan aku dan team aku yang lain. In Shaa Allah. 

Baik, kali ni entry adalah untuk bantu jawatankuasa projek aku untuk mencari pembekal borong bunga, bear, coklat atau seumpamanya untuk dijual pada hari konvokesyen nanti. Kami, diberikan projek untuk menjual bunga, bear dan lain-lain lagi pada hari konvokesyen pada bulan ogos nanti. 

Selalunya, hadiah yang dijual pada hari konvokesyen adalah :-


BUNGA

Bunga adalah antara yang paling HOT masa konvokesyen.. Kebanyakan mesti akan bagi bunga untuk konvokesyen. Dah menjadi perkara biasa.

 


BEAR

Ada yang besar ada yang kecik. tapi kalau bagi bear yang kecik boleh buat ala-ala bouquet macam bunga segar. Tapi nampak macam best kan kalau dapat bear yang agak besar gabak !
COKLAT

Nampak lebih menarik lagi kalau dapat hadiah manisan macam ni.

 

Tapi lagi bahagia dan tak terkata kalau dapat yang macam ni


Jadi di sini, mohon bantuan kepada awak semua untuk berikan cadangan dari mana untuk aku dapatkan supplier yang boleh bagi harga borong atau harga baik punya untuk graduan yang akan konvo bulan 8 nanti. Atau mana2 supplier yang berkenaan, boleh la cuba2 contact kami :) boleh berurusan dengan saya sendiri : Nadia (014-8477693)

Area : Selangor/PJ/Puchong/Subang Jaya/Shah Alam atau mana2 yang berdekatan dengan Petaling Jaya.


Terima Kasih :)


*belanja 2 keping gambar konvo aku 4 tahun yang lepas :)

.
.
V
 
 
 

You Might Also Like

0 comments