review produk : kak yu bagi free coklat hantaran 3D PERCUMA..!

February 11, 2014


Assalamualaikum. Cik Yah ada berita gembira untuk korang2 yang akan bertunang dalam masa terdekat ni.. Alhamdulillah.. ada rejeki untuk korang yang akan bertunang nanti. Haa.. Nihh.. ada coklat hantaran PERCUMA ! untuk korang..


Kata Kak Yu, Ummi dia pesan, kalau nak berjaya dalam perniagaan, buatlah amal jariah kerana Allah. Betul. Setuju dengan pesan ummi Kak Yu tu. Banyakkan sedekah kerana Allah, In Shaa Allah akan bertambah atau diperluaskan lagi rezeki kita.

Apa yang kita ada sekarang ini, rezeki yang kita ada sekarang ni, walau beribu beriban, dia tetap bukan jadi milik kita. Rezeki tu adalah milik Allah. Allah cuma bagi pinjam sekejap sahaja untuk kita. DIA nak tengok samada kita sebagai hambaNya bersyukur atau tidak atas pemberianNya.


Okey, bagi sesiapa yang nak dapatkan atau nak tuntut Hantaran coklat 3D PERCUMA untuk majlis bertunang korang, boleh terus contact Kak Yu :-
PEMILIK NURUL FITRI DOORGIFT / COKLAT
FB : Nurul Fitri
0134689322
Syarat Kelayakan Tuntun Coklat Hantaran PERCUMA :-
  • Bertunang dalam masa yang terdekat
  • Duduk dekat kawasan Kedah/Perlis/Peneng

Selain daripada coklat, Kak Yu ada jugak buat doorgift lain untuk majlis keraian. Korang boleh la cuba tengok2 dekat FB Kak Yu.
Jadi, korang2 semua jangan malu2 nak pergi tuntut coklat PERCUMA. Rezeki tu ^^ 


You Might Also Like

0 comments